Yritys

 

 

Historia

Yritys on perustettu v. 1996. Alkujakson toimenkuvana oli koneurakointi ja koneiden korjaustoiminta sekä metallirakenteiden valmistus. Toimimme silloin nimellä Koneurakointi Kuokka Ky.

Vuodesta 2001 yrityksen nimi on ollut Pielisen Metalli Ky kuvaten maantieteellistä sijaintia Suomen kartalla. Viime vuodet ovat painottuneet teollisuuden asennuspalveluihin ja metallirakenteisiin.

Asiakkaina ovat metsäteollisuus ja -urakoitsijat, maatalous, kivi/betoniteollisuus sekä lukuisat eri alojen yritykset ja yhteisöt. Asiakaskannan laajuus antaa kuvan työmme vaihtelevuudesta. Toimitukset toteutetaan käyttäen runsasta alihankintaosaamista, jonka myötä olemme muodostaneet toimivan verkoston Itä-Suomeen.

Tavoite

Yrityksemme tavoitteena on lisätä osaamista avain-alueilla ja lisätä yhteistyötä hankkijoiden ja toimittajien suhteen. Toimitilojemme ja kalustomme soveltuvuutta työhömme kehitämme jatkuvasti. Tärkeä osa tavoitteesta on saada mielekäs ja haastava työpaikka jossa jokainen työntekijä voi kehittyä eri osa-alueilla työssä ja vapaa-ajalla. Luonnollisesti pyrimme vaikuttamaan myös alueemme elinkelpoisuuden ja verovoimaisuuden kehittämiseen.